✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
15 juli tot 25 augustus 2024 worden er op donderdag geen pakketjes verzonden. Houd rekening met een extra dag voor levering.
Vruchten Melanges

Vruchten Melanges

Vruchtenmelanges kopen

Vruchten theeën zijn er in vele smaken en soorten. En dat maakt de vruchtenmelange thee lekker door te drinken. Ons aanbod varieert enorm, wij hebben 55 verschillende vruchtenmelanges, waarvan u er zeker een paar geproefd moet hebben zoals de Fata Morgana thee. Welke vruchtenmelange is u favoriet? Neem een kijkje in ons ruime aanbod!

Over vruchtenmelanges

De basis van vruchten thee bestaat vaak vooral voor een groot gedeelte uit stukjes Hibicusblad, Rozenbottelschil en appel. De smaak van de vruchtenmelanges wordt verder door verschillende ingrediënten en natuurlijke aroma’s verfijnd. Vruchtenmelanges bieden veel, ze zijn verfrissend, gezond, dorstlessend en een soort energiedrank. De smaakbeleving van de vruchtenmelanges is echt onbegrensd, hierdoor kan een keuze maken moeilijk worden. Vruchtenmelanges zijn gemaakt van verschillende vruchten en kruiden zoals aardbeien, bosbessen, venkel, kruizemunt, citroenschil, vanille en nog veel meer.

Een gezonde levensstijl

Door de verfrissende smaak van de vruchtenmelanges is de thee ook een goede dorstlesser. De vruchtenmelanges kunt u zowel warm als koud drinken. De vruchtenmelanges bevatten net als alle andere categorieën geen calorieën. De vruchtenmelanges kunnen dus zeker bijdragen als u gewicht wil verliezen. 

Verschillende seizoen

In de zomer kunt u een lekker koude drank maken met de vruchtmelanges. Denk hierbij aan een lekker ice tea. En in de wintermaanden als het guur en koud is, maak dan eens een verwarmende punch van een van onze vruchtmelanges. Losse-T heeft verschillende heerlijke vruchtenmelanges waar u zeker van gaat genieten.

Bestel uw vruchtmelanges

Zoals u kunt lezen hebben wij een ontzettend ruim aanbod wat betreft de vruchtenmelanges. Zo heeft u de keuze diverse vruchten en bovendien is de thee het hele jaar door te drinken. Dit komt omdat u lekker kan variëren van smaak. Voordat u besteld, neem ook nog een kijkje bij onze andere theeën zoals witte thee, groene thee en zwarte thee. Eenvoudig uw vruchtenmelanges bestellen doet u bij ons!