✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Permanent Theefilter

Permanent Theefilter

Seen 5 of the 5 products

Permanente theefilters bestellen

Theefilters die een kop thee zetten ontzettend gemakkelijk maken. Wij maken onderscheid in twee soorten theefilters: papieren theefilters en permanente theefilters. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat, maar wij vinden de permanente theefilters ontzettend handig. U bent altijd voorradig van een theefilter en de permanente theefilters zijn super eenvoudig schoon te maken. Een permanente theefilter is een must have voor de losse thee liefhebbers!

Eenvoudig thee zetten

Met de permanente theefilters is thee zetten een fluitje van een cent. U vult namelijk het filter met uw favoriete thee, hang de permanente theefilter in de theepot, laat de thee trekken, gooi uw gebruikte losse thee weg (tenzij u nog een kop wilt) en als laatste uw theefilter omspoelen. Zo kunt u uw permanente theefilter weer gebruiken voor de volgende keer. Wij maken onderscheid in diverse maten permanente theefilters, zo kunt u zelf kiezen welke theefilter geschikt is voor uw kop thee. Sommige permanente theefilters komen met een uitlekbakje, dit is ideaal als u uw theefilter uit de thee haalt. Zo ‘knoeit’ u nergens druppels thee en bovendien zijn de uitlekbakjes snel schoon te maken. De permanente theefilters zijn het gemakkelijkst te vullen met een maatschep, deze hebben wij ook in ons assortiment en wij raden u deze zeker aan!

De permanente theefilter 

Voor welke theefilter kiest u: de papieren theefilters of kiest u voor gemak en dus de permanente theefilters. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw favoriete losse theeën. U heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten thee, van de meest bekende theeën zoals zwarte en witte thee tot hele speciale theeën. Het is lekker om wat theesoorten af te wisselen. Selecteer uw favoriete thee en zet gemakkelijk een kop thee met onze permanente theefilters. Uw thee artikelen bestelt u eenvoudig online bij Losse T!