✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Special Tea's

Special Tea's

Geniet van verschillende Speciale theesoorten

Een stapje buiten de comfortzone, een keer een andere kop thee, dat is nog eens lekker! Wij van Losse-t hebben diverse speciale theesoorten die u geprobeerd moet hebben zoals de Chai Thee en de Kerst thee. Heerlijke koppen thee die u de gehele door kunt blijven drinken. Welke speciale theesoort zou u wel eens willen proeven? Selecteer uw favoriet!

Chai thee & Ayurvedische thee

Wij van Losse t hebben verschillende speciale theesoorten zoals Chai thee, Chai thee is thee uit India en iedere regio heeft haar eigen recept, hierdoor is er geen vast recept en blijft het dus lekker variërend. Wij hebben ook de Ayurvedische thee, de samenstelling van deze kruidenthee stamt van de Ayurveda af, dit is traditionele geneeswijze in India. De Ayurveda is de 4000 oude wetenschap die het lichaam, geest en wetenschap met elkaar combineert. Een lekkere puur natuur thee, de thee kan voor het slapen gaan gedronken worden, maar er wordt ook onderscheid gemaakt in verschillende soorten Ayurvedische theeën. Neem zeker een kijkje welke thee uw favoriet is.

 

Kerst en Sinterklaas thee

Bij speciale feesten hoort natuurlijk ook een lekkere thee en wij van Losse T begrijpen dit maar al te goed en daarom hebben wij ervoor gekozen om voor Kerst en Sinterklaas verschillende speciale theesoorten te maken. Deze speciale theesoorten zijn het gehele jaar bij ons verkrijgbaar en zijn enorm lekker!

Bestel uw speciale theesoorten

Naast de gewone thee die u drinkt, is het weleens lekker om wat afwisseling in de theekast te hebben staan. Een keer een speciale thee bij een verjaardag of speciale gelegenheid drinken is natuurlijk erg leuk, maar voor lekker. Van welke speciale theesoort houdt u het meest? Kiest u voor de sinterklaas thee of toch liever de Chai thee? Beide theeën zijn een echte aanrader. Eenvoudig uw speciale theesoort bestellen doet u bij ons!