✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Zwarte Thee

Zwarte Thee

Zwarte thee kopen

Zwarte thee is één van de meeste bekendsten en meest gedronken theesoorten ter wereld. Zwarte thee vorm ook de basis van vele soorten vruchtenthee, wist u dit al? Bij Losse-T heeft de u de keuze uit meer dan 140+ soorten zwarte thee. Welke zwarte thee vindt u het lekkerst? Ga bijvoorbeeld voor een 'Earl Grey Blue Star' of een 'Kistje van de Koning' Eenvoudig lekkere zwarte thee kopen doet u bij ons!

Herkomst zwarte thee 

Laten we het eerst hebben over de herkomst van zwarte thee. Zwarte thee is net als de groene en witte thee afkomstig van de theeplant Camellia Sinesis. Voor de beste thee is een warm en vochtig klimaat van groot belang, hierdoor wordt thee namelijk lekkerder. Vandaar dat de thee van Losse-T over de hele wereld komen zoals Afrika, China en Indonesië. De zwarte thee verschilt van de groene en witte thee, doordat de blaadjes geoxideerd worden. De toevoeging van lucht met een hoge vochtigheidsgraad bepaald uiteindelijk de smaak van de thee. 

Ruime keuze zwarte thee

Wij hebben ontzettend veel keuze aan soorten zwarte theeën:

In Nederland zijn er aantal zwarte theeën erg bekend en populair zoals de Earl Grey en Ceylon. Maar wij kunnen begrijpen dat u ook weleens wat andere smaken wilt proberen zoals vruchten melanges of special tea’s. Kortom, u kunt bij ons terecht voor al uw soorten theeën

Bestel uw zwarte thee

Uw zwarte thee kopen doet u bij ons, want zoals u kunt lezen kunt u bij ons terecht voor ontzettend veel zwarte theeën. Wij raden u ook aan om uw thee te bewaren in een bewaarblik. Zo blijft de thee langer goed en heeft de thee een betere smaak. Eenvoudig uw zwarte thee kopen doet u bij Losse-T.nl!