✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Bewaarblikken

Bewaarblikken

Seen 6 of the 6 products

Bewaarblikken

Het is de bedoeling dat thee wordt bewaard op een donkere, koele en luchtdichte plek. Maar hoe ga je dit doen? Daar heeft Losse-T wat handigs op gevonden, de koffie- en thee bewaarblikken! Wanneer je je losse thee smaken bewaart in een bewaarblik blijven de smaken lekker lang vers en kan je genieten van de geweldige geuren en fantastische smaken!

Waarom een bewaarblik?

Zoals hierboven genoemd staat is het vooral om je losse thee lang lekker vers te houden en dit kan alleen op een donkere, koele en luchtdichte plek, ofwel in een bewaarblik! Door de bewaarblikken blijft jouw koffie en thee optimaal van kwaliteit en dus smaak. Buiten dat, zijn de bewaarblikken leuk om in de keuken te zetten en passen ze bijna bij elk interieur. Het proberen waard dus. Bekijk voor meer informatie over het bewaren van losse thee vooral ook onze blog: De beste manieren om losse thee op te bergen.

Assortiment thee- en koffie bewaarblikken

Losse-T verkoopt ook andere theebereiding producten. Niet alleen voor losse thee zijn er bewaarblikken, maar ook voor koffie. Handig! We hebben verschillende bewaarblikken in het assortiment, op het moment van schrijven 5 stuks. Het bewaarblikken assortiment staat hieronder voor je op een rijtje:

 

  • Koffie bewaarblik in het zwart of goud, kan 1000 gram koffie bewaren en heeft een prachtig design.
  • Thee bewaarblik met venster in het zilver, kan 100 gram of 250 gram (twee blikken, verschillende inhoud) losse thee bewaren. Door het venster kan je zien welke losse thee erin zit en je kan er eventueel voor kiezen om de bewaarblikken te labelen!
  • Rond theeblik met binnendeksel in het zilver, handig om je losse thee in te bewaren van je favoriete smaak!

Bewaarblikken voor thee of koffie kopen

Bewaarblikken voor koffie of thee kopen doe je natuurlijk bij Losse-T.  Bij ons kan je veilig shoppen en betalen. Orders vanaf €40,- worden in Nederland gratis verzonden, in België geld de gratis verzending vanaf €75,-! Bestel nu je favoriete bewaarblik(ken)!