✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Papieren Theefilter

Papieren Theefilter

Seen 4 of the 4 products

Papieren theefilters kopen

Een lekkere kop thee zetten met onze verse thee, maar er mist nog iets… . Papieren theefilters, met de papieren theefilters zet u eenvoudig een heerlijke pot thee: u vult het filter met de thee, hangt dit in de theepot, laat de thee trekken en gooi daarna het filter weg. Zo simpel is een thee zetten. De papieren theefilters worden gebleekt met zuurstof, dit betekent dat de papieren theefilters geen papiersmaak zullen afgeven aan het water. Bekijk welke theefilters wij hebben en kies uw favoriet!

De lekkerste thee zetten met papieren theefilters

Zoals u kunt lezen, kunt u eenvoudig uw favoriete kop thee zetten met onze papieren theefilters. In ons aanbod maken wij onderscheid tussen T-sac 1 tot en met T-sac 4. Dit heeft te maken met de grootte van de papieren theefilters, de T-sac 1 is geschikt kopjes en glazen en de T-sac 4 is geschikt om 2,5 liter thee te maken. Alle maten zijn per 100 verpakt en super eenvoudig in gebruik. U kunt bij de papieren theefilters ook een maatschepje bij bestellen, zo kunt u eenvoudig uw losse thee in de papieren theefilters doen. 

Bestel uw papieren theefilters

Naast diverse papieren theefilters, maatschepjes en theeblikken kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor u favoriete theeën. Of u nou van zwarte thee, vrucht melanges of kruiden thee houdt, u vindt het hier. Losse thee wordt steeds populairder en valt over het algemeen meer in de smaak bij de consument, dit heeft er mee te maken dat de losse thee vers blijft. Als u de losse thee goed afsluit van lucht, dan zult u elke keer als u thee gaat zetten, een lekker kop thee drinken. En wie houdt er nou niet van een verse kop thee? Eenvoudig uw papieren theefilters bestellen doet u bij Losse T!