✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Monokruiden

Monokruiden

Seen 12 of the 12 products

Online thee kruiden bestellen

Kruidenthee is een super gezonde thee met vele voordelen. Zo heeft over het algemeen kruidenthee een positieve werking op de spijsvertering en kalmerende werking op het zenuwstelsel. Vele voordelen voor uw gezondheid en de kruidentheeën zijn ook nog eens lekker. Welke thee kruiden vindt u het lekkerst? De kamille of de lavendel? Of toch iets heel anders? Selecteer uw favoriete thee en bestel hem eenvoudig online.

Wat is monokruiden thee?

Mono betekent één. Monokruiden thee is dus thee van één kruid. Maar wist u dat kruidenthee eigenlijk helemaal geen thee is, dit heeft er alles mee te maken dat de thee niet van een theeplant is gemaakt. Het is een theesoort die gemaakt is van één kruid. Dit maakt de thee dan ook juist heel erg gezond en het bevat dus ook geen cafeïne zoals andere soort theeën met bepaalde toevoegingen. Het voedingscentrum raadt ook aan om thee kruiden wekelijks te nemen door de vele voordelen die de kruiden hebben. die de thee heeft.

Voordelen van venkelthee

Venkel is een zeer lekkere thee kruid die anijsachtig smaakt. Buitenom dat deze thee erg lekker is, heeft deze monokruiden thee ook grote voordelen. Venkel heeft namelijk een rustgevende werking op uw geest en uw lichaam. Een verse kop venkelthee is lekker en ook nog goed voor u. Venkel is van nature heerlijk zoet en zorgt voor een smaakvolle kruidenthee. Bovendien geeft het drinken van venkelthee u extra onspanning. Een kop thee na een zware dag werken.

Kies uw favoriete monokruiden thee

Kiest u voor de brandnetel thee of toch liever venkelthee? U kunt bij ons terecht voor uw favoriete thee kruiden. Natuurlijk hebben we bij Losse T ook nog een ruime keuze in zwarte thee, groene thee en diverse melanges, zodat u prima kunt afwisselen van theesoort. Want een beetje variatie is ook wel zo lekker toch? Bestel uw monokruiden thee online!