✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Over  losse thee

Over losse thee

De verkoop van losse thee (Losse-T) is ontstaan vanuit onze passie voor thee én natuurlijke ingrediënten. Vanuit deze passie en onze jarenlange ervaring met losse thee is onze drijfveer ontstaan om iedereen te overtuigen van de heerlijke en pure smaak van losse thee!

Losse thee smaakt veel voller dan thee uit een zakje, onder andere omdat er veel meer gewerkt wordt met natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten herken je ook goed in de losse thee, je onderscheid gemakkelijk de vruchten, citrusschillen en kruiden. 

Dat geeft niet alleen een veel mooier uiterlijk en gevoel aan de thee, maar bovenal heel veel smaak. Genieten van thee doe je dus veel intenser met onze losse theesoorten.  

Je drinkt onze thee op ieder moment, of het nu bij het ontbijt is, lunch, tussendoor of ’s avonds voor het slapen gaan. Er is altijd een goed moment voor een heerlijke kop thee. Geniet er samen van of neem een momentje voor jezelf. 

Wij zijn in Nederland één van de grootste leveranciers van losse thee. Ontdek op de webshop ons aanbod van meer dan 400 soorten thee!

Drink en geniet!