✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
15 juli tot 25 augustus 2024 worden er op donderdag geen pakketjes verzonden. Houd rekening met een extra dag voor levering.
Thee ei

Thee ei

Seen 12 of the 12 products

Thee ei

Losse thee drinken kan je doen op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een papieren theefilter, een permanent theefilter of met een thee ei! De manier waarop je je losse thee drinkt kan de smaak van je kopje bepalen! Bij Losse-T verkopen we verschillende thee-eieren, zo hebben we thee ei tangen, maar ook thee ei ballen en thee-eieren aan een kettinkje. Bekijk ons volledige assortiment thee eieren en ontdek al onze opties.

Wat is een thee ei

Een thee ei is simpel gezegd een eivormig voorwerp om thee mee te bereiden. Het geperforeerde thee ei wordt gevuld met losse thee, theeblaadjes, waarna deze in het warme water wordt gedompeld. Het thee ei kan meerdere keren gebruikt worden, je maakt het simpelweg schoon en gebruikt het voor je volgende kop thee. Makkelijker kan bijna niet!

Waarom een thee-ei gebruiken?

Het gebruik van een thee-ei biedt verschillende voordelen. Allereerst geeft losse thee, in vergelijking met theezakjes, een rijkere en vollere smaak. Daarnaast is het gebruik van een thee ei duurzaam; je kunt het steeds opnieuw gebruiken. Bovendien heb je met een thee-ei de volledige controle over de sterkte van je thee. Je bepaalt zelf hoeveel thee je in het ei doet en hoe lang je het in het hete water laat trekken.

Thee ei assortiment bij Losse-T

Losse-T verkoopt een groot assortiment aan thee-eieren. De verschillende soorten en kleuren thee-eieren staan hieronder voor je op een rijtje. We verkopen thee-eieren in het zilver of goud en in meerdere maten. De maten is afhankelijk van hoeveel warm water je gebruikt, voor een kleine kop thee heb je geen groot thee ei nodig, maar voor een kan thee bijvoorbeeld wel. Door de opsomming kan je meteen je favoriete thee ei uitkiezen en gemakkelijk een kop thee maken met losse thee. Zo heb je een gemakkelijk overzicht van onze thee-eieren en kan je snel het beste thee-ei voor jou kiezen.

Onze thee-eieren:

  • Thee-ei tang: In het goud 4,5cm verkrijgbaar, in het zilver 5cm verkrijgbaar, in het zilver van 7,5cm verkrijgbaar of in het zilver van 6,5cm verkrijgbaar!
  • Thee-ei aan kettinkje met groot volume in een gouden bloemvorm
  • Thee-ei mini in het zilver van 26 mm of thee-ei small in het zilver van 37 mm
  • Thee-ei bal in het zilver van 4,5cm of 6,5cm

Thee ei kopen

Thee ei kopen of andere producten voor theebereiding kopen doe je natuurlijk bij Losse-T.  Bij ons kan je veilig shoppen en betalen. Orders vanaf €40,- worden in Nederland gratis verzonden, in België geld de gratis verzending vanaf €75,-! Hiernaast hebben wij ruim 400 soorten losse thee. Zo kan je altijd een losse thee vinden die jij lekker vindt. Bestel de beste thee-eieren en bijpassende losse thee gemakkelijk online bij Losse-T en geniet van de heerlijke smaak van losse thee!