✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Ayurvedische thee

Ayurvedische thee

Seen 4 of the 4 products

Ayurvedische thee

De Ayurvedische thee is een heerlijke special tea van Losse-T. Ayurveda betekent ‘kennis van het leven’. Ayurveda heeft een stimulerende wisselwerking gehad met andere systemen die voor kwamen uit het Tibetaanse boeddhisme.

Over de Ayurvedische thee

De samenstelling van deze exotische kruidentheeën stamt van de Ayurveda af. De Ayurveda is de 4000 oude wetenschap die lichaam, geest en wetenschap combineert. De wetten van de Ayurveda kunnen met 10 ingrediënten een heerlijke kruiden compositie samenstellen. Ayurvedische thee is lekker, coffeïne vrij en de theeën worden de harmonie van lichaam, geest en ziel genoemd.

Wat zit er in de thee?

De thee wordt niet gemaakt van bladeren van de theestruik, zo wordt de meeste thee wel gemaakt, maar de Ayurvedische thee dus niet. De thee wordt gemaakt van andere planten die andere eigenschappen hebben. Om de drank te bereiden worden diverse kruiden zoals bladeren van de bosaardbei, bonenkruid, brandnetel of rooibos gebruikt!

Assortiment Ayurvedische thee

Losse-T verkoopt 4 soorten Ayurvedische thee. Klik op de verschillende soorten/smaken Ayurvedische thee voor meer productinformatie! De smaken/soorten Ayurvedische thee staan hieronder voor je op een rijtje.

  • Puur Natuur Mooie Dromen AyurLavie: Roze thee!
  • Puur Natuur Vrouw Vitaal Ayurlavie
  • Puur Natuur YO - Classic Ayurlavie
  • Puur Natuur Gember Cool Ayurlavie

Ayurvedische thee kopen

Ayurvedische thee kopen doe je bij Losse-T. Waar wacht je nog op? Bestel je favoriete smaak of smaken gemakkelijk en snel online. Geniet van de Ayurvedische thee met vrienden, vriendinnen en/of familie en drink gezellig samen op! Gratis verzending in Nederland boven de €40,- en in België vanaf €75,-!