✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Honeybush

Honeybush

Seen 3 of the 3 products

De Rooibos Honeybush is geen familie van de rooibos thee, maar deze Rooibos Honeybush thee wordt wel in Zuid-Afrika verbouwd. De Rooibos Honeybush is zowel warm als koud te drinken op elk tijdstip van de dag! Het is thee met een lichte honing smaak.

Smaaksensatie

De heerlijke Rooibos Honeybush thee is een echte kruidenthee met een zachte, honingachtige smaak. Het aftreksel van de Honeybush struik, de blaadjes van de Rooibos Honeybush thee, worden al sinds de 18e eeuw gedronken door de Afrikaanse stam Khoi. De honeybush struik verspreidt een heerlijke geur en heeft weelderige gele bloemen wanneer de struik in bloei staat. 

Meer informatie over de Rooibos Honeybush

De thee is biologisch en komt dus uit Zuid-Afrika, net als de Rooibos thee. De thee kan op elk moment gedronken worden, omdat de rooibos honeybush thee cafeïne vrij is! Drink de thee dus ook gerust voor je gaat slapen. De theesoort is: Rooibos & Honeybush!

Hoe zet je deze cafeïnevrije thee?

Losse-T verkoopt ook producten voor de theebereiding, zoals bewaarblikken. Het zetadvies voor de Rooibos Honeybush thee is in 100 graden warm water. Laat de thee circa 3-5 minuten intrekken en gebruik 2 gram per kopje. Drink de thee warm en/of koud. Het is beide heerlijk. Door de zachte honing smaak heb je geen extra honing nodig, dit mag natuurlijk wel! 

Honeybush kopen

Honeybush thee met zachte honing smaak kopen doe je natuurlijk bij Losse-T!  Bij ons kan je veilig shoppen en online betalen. Orders vanaf €40,- worden in Nederland gratis verzonden, in België geld de gratis verzending vanaf €75,-! Bestel nu de Honeybush thee en geniet van de smaaksensatie.