✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Koffie

Koffie

Seen 5 of the 5 products

Koffie is voor veel mensen een genietmoment van hun dag. Bij Losse-T hebben we naast een uitgebreid assortiment aan verschillende theesoorten ook een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten koffie melanges. Deze verschillende koffiemelanges komen uit binnen- en buitenland. Zo heeft u genoeg keuze als u op zoek bent naar koffie van een hoge kwaliteit. Iedere koffieliefhebber heeft wel een eigen behoefte als het gaat om smaak. Door ons uitgebreide assortiment spelen wij in op de smaak behoeftes van de verschillende koffieliefhebbers, wij hebben voor ieder wat wils. Onze koffie onderscheiden wij in drie verschillende soorten, namelijk:

  • Koffie melanges
  • Espresso melanges
  • Single Origin

Koffie & Espresso melanges

Wij hoeven de echte koffieliefhebbers niet te vertellen dat er veel verschillende soorten koffie zijn. Het is bij koffie erg belangrijk dat de smaak elke keer hetzelfde is. U wilt natuurlijk wel dat uw favoriete kopje koffie altijd dezelfde smaak heeft. Toch zit er vaak een verschil in de verschillende oogsten. Om ervoor te zorgen dat de smaak van de koffie elke keer hetzelfde is wordt er gemelangeerd. Dit kan op allerlei verschillende manieren gebeuren. Dit zorgt er dan dus ook weer voor dat er zoveel verschillende soorten koffie melanges zijn. Bij Losse-T kunt u kiezen uit verschillende soorten melanges, zodat u altijd wel een smaak kunt vinden die bij u past. Bent u op zoek naar een sterkere smaak? Dan kunt u ook kiezen voor één van onze espresso melanges. Deze zijn een stuk sterker in smaak dan onze koffiemelanges, maar zijn nog steeds van een hoge kwaliteit. Daarnaast kunt ook kiezen voor onze huisgebrande koffie. Deze koffie is door ons zelf gebrand en is een blend van Nicaragua en Brasil Santos. Dit zorgt voor een licht pittige smaak die u niet snel zal vergeten.

Single Origin koffie

Het verschil tussen Single Origin koffie en onze koffiemelanges is dat de Single Origin koffieboon uit maar één streek of land komt. Dit betekent dat u met een Single Origin koffie echt de smaak van een bepaald land of cultuur proeft. Daarnaast is een Single Origin altijd gemaakt van 100% Arabica van een hoge kwaliteit. Dit betekent niet direct dat alle bonen in de Single Origin koffie van dezelfde plantage komen, maar wel uit hetzelfde land. Bij Losse-T kunt u kiezen voor een Single Origin koffie uit verschillende landen. Zo kunt u altijd kiezen voor een Single Origin koffie die past bij uw eigen smaak.

Koffie kopen bij Losse-T

Onze koffiebonen zijn zeker de moeite waard om een keer te proberen. Gaat u voor een smaak die u al eerder heeft geprobeerd of bent u op zoek naar een nieuwe soort koffie? Kijk dan vooral naar ons uitgebreide assortiment aan koffiebonen. Weet u niet goed welke koffie het beste bij u past? Geen probleem! Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de koffie die bij u past.

Uw Jura koffieapparaat ontkalken? Neem een kijkje bij onze Jura onderhoudsmiddelen.