✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
15 juli tot 25 augustus 2024 worden er op donderdag geen pakketjes verzonden. Houd rekening met een extra dag voor levering.
Gearomatiseerde Kruidenmelanges

Gearomatiseerde Kruidenmelanges

Seen 19 of the 19 products

De lekkerste Gearomatiseerde kruidenmelanges kopen

Op zoek naar een lekkere thee? Dan moet u zeker de kruidenmelanges of de gearomatiseerde kruidenmelanges proberen. Maar wij van Losse T krijgen vaak vragen over aroma’s in bepaalde theesoorten die wij verkopen. Om bijvoorbeeld geur of smaak toe te voegen maakt Losse T het liefst gebruik van natuurlijke ingrediënten en is het soms nodig om extra aroma’s toe te voegen om een stabiele smaak te creëren. Welke gearomatiseerde kruidenmelanges is uw favoriet? Selecteer uw favoriet en bestel hem!

Wat betekent gearomatiseerd?

Gearomatiseerde kruidenmelanges zijn kruidenmelanges waaraan specerijen, vruchten, bloemen of etherische oliën aan zijn toegevoegd. Deze theeën worden ook wel smaakjes thee of variatiethee genoemd. De bekendste gearomatiseerde thee is de Earl Grey, u als theedrinker heeft deze gegarandeerd een keer gedronken. Deze theesoort is een gearomatiseerde zwarte thee die gemengd wordt met één van de beste Chinese en Indiase zwarte theesoorten. 

 

Gevarieerd theedrinken

Als u een fanatiek theedrinker bent, dan is het weleens lekker om een keer een andere smaakvolle thee te drinken zoals een gearomatiseerde kruidenmelanges. Naast de ‘gewone’ theeën die u drinkt zoals zwarte, groene en witte thee is het toch lekker om af te wisselen. Zo drinkt u als theeliefhebber gevarieerd. Bovendien kunnen de gearomatiseerde kruidenmelanges op elk moment van de dag gedronken worden, de theeën bevatten namelijk geen cafeïne.

Kies uw favoriete gearomatiseerde kruidenmelanges

Als u op zoek bent naar een smaakvolle thee, dan moet u zeker de gearomatiseerde kruidenmelanges hebben geprobeerd, één kop thee met zoveel smaakstoffen, een genietmomentje! Wij raden u aan om uw thee te bewaren in een bewaarblik, zo blijft u thee het langst vers, want als u thee lang tijdig in aanraking komt met lucht, dan zal de smaak en de geur van thee verminderen/verslechteren. Uw favoriete gearomatiseerde kruidenmelanges bestelt u bij Losse T.nl. Wij verzenden uw bestelling in Nederland gratis vanaf €40 euro!