✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Tanzania Livingstone

Tanzania Livingstone

Terug naar overzicht

2,99

(0)

De naam van deze losse thee is afkomstig van de beroemde wereldontdekker David Livingstone. Deze Schotse zendeling was in de 19e eeuw een van de bekendste wereldontdekkers van Afrika. Het is een lichte en subtiele zwarte thee uit een Afrikaanse theetuin.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Een zwarte thee uit een prachtige Afrikaanse theetuin, gelegen in het hart van Tanzania. Deze theetuin ligt in het diepe zuiden van Tanzania op de grens met Malawi. De plantage kijkt uit over de prachtige meeren die dit prachtige land rijk is en dankt zijn lichte en subtiele smaak aan de droge en warme lucht en het zonnige klimaat.

De naam van deze thee is afkomstig van de beroemde wereldontdekker en -reiziger David Livingstone. Deze van oorsprong Schotse zendeling was in de 19e eeuw een van de bekendste ontdekkingsreizigers van Afrika.

Bereidingsadvies: Gebruik voor de beste bereiding mineraalarm water van 100º,  gebruik 3 a 4 gram thee per kop en 15 a 18 gram per liter. Laat de thee in ongeveer 3 tot 4 minuten infuseren.

Bereidingsadvies:
• Mineraal arm water van 100º
• 3 a 4 gram per 300 milliliter
• 15 tot 18 gram per liter
• 3 tot 5 minuten infusie tijd
 
Bekijk ook onze andere soorten zwarte thee zoals de 'China Golden Yunnan' thee.
 
Oorsprong:Afrika
Soort thee:Zwarte Thee
Smaak:Natuurlijk
Gluten:Glutenvrij
Lactose:lactosevrij
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnehoudend
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee
 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review