✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
TBLIK

TBLIK

  • Geen producten gevonden

Tblik online bestellen

Als u een fan bent van losse thee dan moet u zeker een tblik in huis hebben. De tblikken zijn zeer geschikt om uw verse losse thee in te bewaren. Vooral als u als theeliefhebber vaker losse thee bestelt, dan raden wij u zeker aan om al uw losse thee in tblikken te bewaren. Neem een kijkje in ons aanbod tblikken!

Ons aanbod

Bij Losse-T heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan theeblikken. Deze zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. De tblikken hebben wij standaard op voorraad! U kunt kiezen uit verschillende theeblikken met leuke designs en teksten. De tblikken die u ziet, zijn al gevuld met uw favoriete thee, uiteraard kunt u de tblikken herbruiken voor uw favoriete smaken.

Functie van een tblik

Onze theeblikken zijn een mooie en praktische oplossing voor het bewaren van uw favoriete losse thee. Om de smaaksensatie optimaal te houden van de losse thee is het belangrijk om de elementen die smaak en houdbaarheid beïnvloeden buiten te sluiten. Voorbeelden hiervan zijn licht en UV, dit vervaagt de smaak en de aroma van uw favoriete thee. Bijvoorbeeld vocht, dit zorgt voor een slechte kwaliteit van de thee. Lucht kan de geur van de thee vervagen. Het is dus van belang dat u uw losse thee bewaard in een tblik.

Koop uw tblik online

Zoals u kunt lezen heeft een tblik vele voordelen, een tblik zorgt ervoor dat uw losse thee lekker vers blijft en zo kunt u elk moment van de dag genieten van een lekkere verse kop thee. Voordat u bestelt, neem zeker nog een kijkje naar onze diverse theeën zoals witte thee, groene thee en vruchtmelanges. Zo shopt u uw favoriete thee bij ons en kunt u deze vers bewaren in uw favoriete tblik. Eenvoudig uw tblik online bestellen doet u bij Losse-t.nl!