✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Wat zijn de lekkerste Engelse theeën?

Jessica van Losse-T - 25 / Apr / 2024

Wat zijn de lekkerste Engelse theeën?

Wat zijn de lekkerste Engelse theeën?

Er zijn enorm veel soorten theeën, maar welke is nu het lekkerste? In deze blog gaan we het hebben over de lekkerste Engelse theeën die we bij Losse-T hebben. Maar waarom Engelse thee? De traditie van het thee drinken is namelijk diep geworteld in de Britse cultuur en biedt een breed scala aan smaken, van de krachtige English Breakfast tot de subtiele Engelse melange en de rijke Assam melange. Laten we duiken in de wereld van deze heerlijke theeën!

English Breakfast Blad thee

English Breakfast thee, een van de meest geliefde Engelse theesoorten, staat bekend om zijn rijke, krachtige smaak en zijn volle zwarte kleur. Deze thee is een melange van verschillende zwarte theeën, vaak afkomstig uit India, Sri Lanka en soms Afrika. Het is de perfecte thee om de dag mee te beginnen, robuust genoeg om te combineren met melk en suiker, wat gebruikelijk is in de Engelse thee-cultuur. De krachtige, stimulerende werking maakt het een favoriet voor het ontbijt.

Proefnotities:

  • Smaakprofiel: Krachtig en aromatisch
  • Traditie: Typisch Engelse wijze van thee drinken
  • Toevoeging: Een scheutje melk
  • Ervaring: De ware "English experience"

Engelse Melange: Een zachte symfonie van smaken

Engelse melange is een fijnzinnige blend, vaak samengesteld uit theesoorten zoals Darjeeling, Assam en Ceylon. Deze thee heeft een evenwichtige, zachte smaak met lichte bloemige tonen, waardoor hij de hele dag door genoten kan worden. Engelse melange is minder krachtig dan English Breakfast en biedt een soepelere, meer verfijnde thee-ervaring.

Proefnotities:

  • Oorsprong: Chinees-Indische blad melange
  • Toevoeging: Ceylon Pekoe thee
  • Smaakprofiel: Kruidig en aromatisch
  • Afgietsel: Krachtig en donker

Assam Melange: Vol en mysterieus

De Assam melange, afkomstig uit de vruchtbare valleien van de Indiase staat Assam, is beroemd om zijn volle, aardse smaak en zijn robuuste karakter. Deze zwarte thee is rijk aan tannines en heeft een natuurlijke zoetheid die vaak wordt versterkt door een scheut melk. Assam thee is uitstekend geschikt voor liefhebbers van een sterke kop thee met een rijk aroma!

Proefnotities:

  • Type: Assam Krachtige Engelse thee melange
  • Zettijd: Geschikt voor lang laten trekken
  • Serveersuggestie: Heerlijk met een vleugje melk
  • Aanbod: Verken ook onze andere soorten zwarte thee

Perfecte Engelse thee match bij Losse-T

Met ons aanbod Engelse theeën zit er gegarandeerd een match voor je tussen. Proef de heerlijke smaken en laat je betoveren! Of je nu houdt van een sterke zwarte thee in de ochtend of een zachte melange in de middag, de diversiteit van Engelse theeën biedt voor ieder wat wils. Om het plaatje compleet te maken kun je de thee op traditionele wijze serveren! Haal de fijne porseleinen kopjes uit de kast en giet er mogelijk nog een druppel melk of een schepje suiker in om het echte authentieke Engelse thee moment te ervaren. Je koopt ze nu bij Losse-T.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden