✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Rozenbottel thee

Rozenbottel thee

Terug naar overzicht

3,49

(0)

Word veel gebruikt in vruchtenmelanges maar je kan het ook puur drinken. Rozenbottel thee is erg gezond en heeft een fris zure smaak. Een heerlijke losse thee om even te relaxen.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Ontdek de verfijnde wereld van rozenbottelthee met de hoogwaardige losse rozenbottelthee van Losse-T. Onze vruchtenthee, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde mengsels, biedt niet alleen een natuurlijke smaakervaring, maar brengt ookveel gezondheidsvoordelen met zich mee. Rozenbottelthee is niet alleen een belangrijk bestanddeel van veelvruchtenmelanges; het is ook op zichzelf een heerlijke theesoort. Losse-T brengt u de puurheid van rozenbottel in de vorm van losse thee, verpakt in een aromadichte verpakking om de versheid te waarborgen.

Kenmerken van onze rozenbottel thee

 
Soort thee:Vruchtenthee
Oorsprong:Mengsel
Smaak:Natuurlijk
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnevrij
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking
 

Ervaar de natuurlijke en rijke smaak van onze rozenbottelthee. Of u nu een liefhebber bent van vruchtenthee of op zoek bent naar een solo-optie, onze rozenbottelthee is een perfecte keuze voor een heerlijke en gezonde thee-ervaring.

Ontdek naast onze rozenbottel thee ook onze andere vruchtentheeën

Bij Losse-T moedigen we u aan om ook onze andere lekkerevruchtentheeën te verkennen. Naast onze rozenbottelthee bieden we namelijk een ruim assortiment van andere heerlijke smaken. Verwen uzelf met Losse-T's rozenbottelthee en ontdek zelf waarom het niet alleen lekkere is in melanges, maar ook als solo-drank een heelijke smaak heeft. Bestel vandaag nog uw rozenbottel thee gemakkelijk online bijLosse-T en verrijk uw theemomenten!




Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review