✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Puur Natuur Colombian Organic Black Tea

Puur Natuur Colombian Organic Black Tea

Terug naar overzicht

13,99

(0)

Deze fantastische Puur Natuur zwarte thee komt uit het tropische regenwoud in de omgeving van het Andes gebergte. De thee heeft een volle zoete smaak en is donker van kleur. Een heerlijk losse thee om tropisch van te genieten!

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Deze fantastische zwarte thee van puur natuurlijke oorsprong komt uit het tropische regenwoud in de omgeving van het Andes gebergte en groeit op de grens met Equador in het prachtige Colombia.
De thee groeit op grote hoogte van 1800 tot 2000 meter en heeft zijn ongelofelijk brede smaakpallet te danken aan de sterke temperatuurwisselingen in het gebergte. De struiken van de theeplant groeien hier in de ongerepte natuur van het regenwoud op een jong aanbouwgebied. De thee wordt in het vroege voorjaar geplukt en heeft een volle, zoete smaak die doet denken aan rozijnen en licht fruitig met een honingzoet aroma. De kleur van de thee is donker en amberkleurig.

Bereidingsadvies:
• Mineraal arm water van 95º tot 100º
• 2 a 4 gram per 300 milliliter
• 10 tot 14 gram per liter
• 3 tot 5 minuten infusie tijd

Bekijk ook onze andere soorten zwarte thee zoals de 'Tanzania Livingston' thee.
 
Soort thee:Zwarte Thee
Smaak:Natuurlijk
Gluten:Glutenvrij
Lactose:lactosevrij
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnehoudend
Productie:Bio
Bereiding:Losse thee

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review