✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Citroengras

Citroengras

Terug naar overzicht

9,95

(0)

Pure citroengras verfrist en is een echte oppepper! Heel goed puur te drinken maar u kunt de citroengras ook mengen met een andere thee.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Citroengras, oorspronkelijk afkomstig uit India en daar al in 1635 beschreven door de Spaanse Jesuïten, heeft zijn weg gevonden naar diverse delen van de wereld. Via Jamaica is het uiteindelijk naar Amerika overgewaaid en wordt het nu voornamelijk geteeld in onder andere Mexico.

Met deze citroengras thee kunt u er zeker van zijn dat u een goede nachtrust heeft. De verfrissende smaak van citroengras kan u kalmeren en ontspannen, zodat u optimaal kunt genieten van een rustige nacht.

Kenmerken van onze citroengras thee

Soort thee:Kruidenthee
Oorsprong:Mengsel
Smaak:Natuurlijk
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnevrij
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking
 

Ervaar de natuurlijke frisheid van onze citroengras thee, verpakt in een aromadichte verpakking om de versheid te behouden. BijLosse-T streven we ernaar om u een verfrissende en kalmerende thee-ervaring te bieden.

Probeer naast onze citroengras thee ook onze andere soorten kruidenthee

Verken ook onze andere soortenkruidenthee en ontdek de diverse smaken die Losse-T te bieden heeft. Bestel vandaag nog en geniet van de verkwikkende smaak van losse citroengras thee voor een moment van pure ontspanning en een heerlijke nachtrust.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review