✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Lavendel

Lavendel

Terug naar overzicht

5,99

(0)

Bij velen bekend als een heerlijk geurige plant met een kalmerend effect, bij ons bekent als een geliefde kruidenthee.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Ontdek de rustgevende Lavendel Thee van Losse-T, een hoogwaardige losse thee die gewaardeerd wordt om zijn kalmerende eigenschappen. Lavendel is niet alleen een geurige plant; het wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in keukens van zuidelijke landen. Bij ons is lavendel nu beschikbaar als heerlijke losse lavendel thee. Geniet van de natuurlijke essentie van lavendelthee, verpakt in een aromadichte verpakking om de versheid te behouden, en laat deze lavendelthee een rustgevende toevoeging zijn aan elk moment van de dag.

Kenmerken van onze Lavendel thee

Soort thee:Kruidenthee
Oorsprong:Mengsel
Smaak:Natuurlijk
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnevrij
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking

Bekijk naast onze lavendel thee ook onze andere kruidentheeën

Bij Losse-T moedigen we u aan om naast onze lavendel thee, ook onze andere kruidentheeën te verkennen. Naast onze lavendelthee bieden we namelijk een breed scala aan andere smaken en aroma's die uw theemomenten kunnen verrijken. Ontdek de wereld van Losse-T en ervaar de heerlijke smaken in ons assortiment. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de heerlijke smaak van onze lavendelthee.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Best sold with

    related-products-subtitle