✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Japan Yuzu Superior

Japan Yuzu Superior

Terug naar overzicht

87,49

(0)

De losse thee Yuzu is ontzettend populair. Het is niet alleen bijzonder lekker, maar ook nog eens gezond! Het felgroene stukje citrusfruit wordt regelmatig gebruikt in de Japanse culinaire keuken en heeft een sterke en speciale smaak en geur.

Directe checkout

  • Op voorraad Gratis verzending Bij orders vanaf 35 euro géén verzendkosten in NL!

Productomschrijving

Yuzu is ontzettend populair. Het is niet alleen bijzonder lekker maar ook nog eens gezond! Dit kleine Japanse citrusvruchtje barst van de vitamine C en antioxidanten. Het felgroene stukje citrusfruit wordt regelmatig gebruikt in de Japanse culinaire keuken en heeft een sterke en speciale smaak en geur. Ondanks dat het een citrusvruchtje is, lijkt het niet op andere bekende citrusvruchten zoals citroen, limoen of grapefruit. Het heeft een aparte en zachtere smaak en heeft meer de karakteristieken van mandarijn.

Deze prachtige thee heeft een zeer hoge kwaliteit groene Gyokuro als basis en is verrijkt met een bijzonder mooie kwaliteit matcha en een natuurlijke en pure Yuzu olie. Een exclusieve thee, welke zich volledig onderscheidt dankzij de unieke ingrediënten. 

Bereidingsadvies: Deze thee kunt u op meerdere manieren bereiden. Bereid de thee op de traditionele manier met 70º tot 75º graden mineraalarm water, 2 gram per kop, 12 gram per liter en laat deze 2 tot 3 minuten infuseren. Laat de thee na de infusie tijd door een zeef lopen zodat u een troebel kop thee overhoudt.
Bereid deze thee op de traditionele Japanse ceremoniële wijze. Weeg 2 gram thee, gebruik 100 milliliter mineraalarm water van 70º tot 75º graden en met uw chasen schuimt u de thee op.

Bekijk ook onze andere soorten pure groene thee en groene thee zoals de 'Kir Royal' thee.

 
Soort thee:Groene Thee
Oorsprong:Japan
Smaak:Natuurlijk
Gluten:Glutenvrij
Lactose:lactosevrij
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnehoudend
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking
 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Best sold with

    related-products-subtitle

    Recent bekeken