✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
English Breakfast Broken

English Breakfast Broken

Terug naar overzicht

9,95

(0)

Een heerlijke losse thee bij een Engels ontbijt? Probeer de English Breakfast Broken thee! Krachtiger dan de bladmelange en zeer aromatisch. Een typische Engelse thee, die vaak met melk wordt gedronken.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Krachtiger dan de bladmelange en zeer aromatisch. Een typische Engelse thee, die vaak met melk wordt gedronken.

English breakfast broken thee

Ben jij op zoek naar een heerlijke traditionele zwarte thee? Bekijk dan is onze English breakfast broken thee. Deze thee verschilt niet veel vergeleken met onze English breakfast blad thee. De English breakfast broken thee kan langer worden bewaard en sneller trekken. Deze thee wordt vaak gedronken met melk, maar is ook lekker met een schijfje citroen en suiker. De romigheid van de melk gaat goed samen met onze losse English breakfast broken thee. Maar het is ook lekker om de English breakfast broken thee te drinken met de zoetigheid van de citroen en suiker. Je kan zo zelf bepalen hoe je de English breakfast broken thee drinkt. Begin je dag met een heerlijk kopje losse English breakfast broken thee en bestel het bij Losse-T!

English breakfast broken thee bij Losse-T

Ben jij naast onze English breakfast broken thee nog op zoek naar andere soorten losse thee. Bekijk dan ons aanbod van lekkere en verse losse thee. Zo hebben wij bijvoorbeeld heerlijke Darjeeling thee soorten en Assam thee soorten. Echte theeliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Zoek je niet alleen de lekkerste losse thee? Wij hebben ook verschillende thee accessoires om een perfect theemomentje te creëren. Heb je vragen over een van onze theesoorten zoals onze losse Earl grey thee? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag!

 
Soort thee:Zwarte Thee
Oorsprong:Mengsel
Sortierung:Broken
Smaak:Natuurlijk
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnehoudend
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken