✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
English Breakfast blad thee

English Breakfast blad thee

Terug naar overzicht

3,99

(0)

Genieten op zijn Engels doe je met deze losse thee! Krachtig en aromatisch, zoals de Engelsen graag hun thee drinken. Deze thee is ook lekker met een scheutje melk erdoor.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Krachtig en aromatisch, zoals de Engelsen hun thee drinken. Een scheutje melk erbij en u heeft de ware "English experience".

English breakfast thee

English breakfast blad thee is een soort zwarte thee. Ondanks de naam, English breakfast thee, is de thee lekker op elk moment van de dag. De English breakfast thee wordt vaak geserveerd met een schijfje citroen en suiker of met melk. Je kan dus zelf bepalen hoe jij je English breakfast thee drinkt. De volle smaak van de thee gaat erg goed samen met de zoetigheid van de citroen en suiker of met de romigheid van de melk. Begin je dag daarom goed met een heerlijk kopje English breakfast thee. Bestel nu de verste losse English breakfast thee bij Losse-T.

Voordelen van English breakfast thee

Onze losse English breakfast thee is niet alleen enorm lekker, maar het kan ook bijdragen aan de gezondheid. Zo kan English breakfast helpen met een goede doorbloeding. Ook stimuleert de thee bacteriën in de darmen die bijdragen aan een goede stofwisseling. En door de vele antioxidanten in de English breakfast thee is het een fijne thee voor het reinigen van je lichaam. Voor een goede thee keuze, kies daarom je voor onze losse English breakfast thee.

English breakfast blad thee bij Losse-T

Buiten onze heerlijke English breakfast thee hebben wij nog veel meer soorten losse thee. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod van verse en lekkere losse thee. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze Darjeeling thee soorten en onze pure zwarte thee soorten. Wij hebben alles voor een echte theeliefhebber. Wil jij nog meer genieten van jouw kopje thee. Met onze thee accessoires kan je een perfect theemomentje creëren. Heb je vragen over een van onze theesoorten zoals onze losse Earl grey thee? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag!

 
Soort thee:Zwarte Thee
Oorsprong:Mengsel
Sortierung:Blatt
Smaak:Natuurlijk
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnehoudend
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking
 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Best sold with

    related-products-subtitle