✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Earl Grey

Earl Grey

Terug naar overzicht

3,99

(0)

Zwarte thee met een vleugje Bergamot, wat zorgt voor een frisse smaak. Earl Grey is een hele bekende thee die in Nederland veel word gedronken. Een Earl Grey losse thee met klassieke smaken voor optimaal genot!

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Fijne bergamot aroma in een Zwarte Thee melange. Deze thee wordt in Nederland erg veel gedronken.

Ingrediënten: Zwarte thee, aroma. 

Losse Earl Grey thee

Earl Grey thee is een theesoort met een rijke geschiedenis. Earl Grey thee wordt overal in de wereld gedronken en is ook een van de meest populaire soorten thee. Deze echte klassieker heeft een herkenbare smaak, desondanks kan de kwaliteit heel verschillend zijn. Daarom verkoopt Losse-T alleen losse Earl Grey thee van de hoogste kwaliteit. De losse Earl grey thee bij Losse-T heeft een licht, frisse en neutrale smaak. Om deze reden kan je Earl Grey thee ook in bijna elke keuken vinden. Twijfel daarom niet en bestel de lekkerste losse Earl Grey thee nu!

Hoe gezond is losse Earl Grey thee?

Earl Grey thee wordt als een gezonde theesoort gezien. Als je de Earl grey drinkt zonder melk en/of suiker is de thee tevens caloriearm. Het is een goede manier om aan de juiste hoeveelheid vochtinname te komen. Hiernaast bevat de losse Earl Grey thee ook nog verschillende antioxidanten en verlaagt het mogelijk de bloeddruk. Earl Grey bevat wel cafeïne. De hoeveelheid cafeïne in de losse Earl Grey ligt aan de grootte van je kopje thee en hoe sterk je de thee zet.

Losse Earl Grey thee bij Losse-T

Bij Losse-T vind je de lekkerste en verste soorten losse thee, zoals onze losse Earl Grey thee. Zo hebben we naast onze Earl Grey thee ook verschillende andere soorten thee. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook heerlijke zwarte thee melanges en pure zwarte thee. En wil jij je kopje thee nog lekkerder maken? Bekijk dan is onze thee accessoires. Hiermee kan je een nog lekkerder thee momentje creëren voor jezelf. Bekijk ons assortiment losse thee voor de verste thee om heerlijk van te genieten. Heb je vragen over een van onze thee soorten zoals onze losse Earl grey thee? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag!

 
Soort thee:Gearomatiseerde Zwarte Thee
Oorsprong:Mengsel
Smaak:Gearomatiseerd
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnehoudend
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review