✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
China Junshan Yinzhen

China Junshan Yinzhen

Terug naar overzicht

63,75

(0)

Chinese witte thee die ook Silver Needle word genoemd. De smaak is licht, zacht en met een vleugje zoet. Kom tot rust met deze heerlijke losse thee.

Directe checkout

  • Op voorraad Gratis verzending Bij orders vanaf 35 euro géén verzendkosten in NL!

Productomschrijving

Deze witte thee, in het simpel Chinees 君山银针 en 君山銀針 in het traditioneel Chinees, staat ook wel bekend als Silver Needle of the Gentlemans Mountain. Deze thee word verbouwd in de Hunan provincie van China waar ook veel gele thee verbouwd word. Daarom worden deze twee soorten regelmatig door elkaar gehaald, zeker omdat ze veel overeenkomstige uiterlijkheden hebben.

Het produceren van deze witte thee is bijzonder arbeidsintensief en tijdrovend. Er wordt namelijk enkel gebruik gemaakt van de jongste, met de hand geplukte buds. Gemiddeld zitten er 60.000 toppen in 1 kilo Jun Shan Yin Zhen! Deze buds zijn nog gesloten en hebben een hele fijne “harige” structuur op het blad zitten.

De smaak is in de basis een herkenbare, prachtige witte thee; licht, delicaat, zacht en met subtiele tonen van steenfruit en zoete hooi. Neem ook een kijkje bij onze sweet lemon thee.

Bekijk ook onze andere soorten witte thee zoals de 'hartjes' thee.

Bereidingsadvies:
• Mineraal arm water van 80º
• 2 a 3 gram per 300 milliliter
• 12 tot 14 gram per liter
• 3 minuten infusie tijd

 
Soort thee:Witte Thee
Smaak:Natuurlijk
Gluten:Glutenvrij
Lactose:lactosevrij
Gezoet:Geen
Cafeïne
:Cafeïnehoudend
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking
 
 
 
 
 

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken