✔︎ Ruim 400 soorten losse thee ✔︎ Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland (vanaf € 45,- naar België of Duitsland) ✔︎ Veilig shoppen en betalen
Brandnetel

Brandnetel

Terug naar overzicht

12,45

(0)

Aan het drinken van brandnetelbladeren kunnen vele positieve gezondsheidsmatige werkingen worden toegeschreven. Fris, kruidachtige, volle smaak. Soms licht bitter.

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

De brandnetel staat vooral bekend om zijn vervelende stekels. Bij het aanraken van de kleine stekels die zich op de bladeren bevinden, kan er een jeukende uitslag op je huid ontstaan. Ondanks dat de brandnetel vervelend kan zijn als je deze buiten tegenkomt, heeft brandnetelthee veel voordelen. Na het plukken en drogen van de blaadjes kun je er een perfecte kruidenthee van zetten.  

Is brandnetelthee gezond?

Je vraagt je wellicht af waar brandnetelthee goed voor is. Er wordt beweerd dat brandnetelthee bijdraagt aan het verminderen van ontstekingen, het de bloeddruk kan verlagen en de bloedsuikerspiegel helpt beheersen. Wat we wel zeker weten is dat de brandnetelbladeren veel voedingsstoffen bevatten. Onder andere vitamine A, C, K en B vind je naast mineralen als magnesium, ijzer en fosfor terug. Ontdek vooral wat brandnetelthee voor jou kan betekenen.

Brandnetelthee voor het slapen

Een warme kop thee voor het slapen gaan kan rustgevend werken. Brandnetelthee is geschikt als kruidenthee voor het slapen omdat het geen cafeïne bevat. Hierdoor is de thee ook geschikt om te drinken tijdens de zwangerschap.

Verse brandnetelthee van Losse-T

Bij Losse-T vind je verse en kwalitatieve losse thee. Bekijk het brede aanbod kruidenthee, de klassieke zwarte thee of één van onze Special Tea’s. Zet de brandnetelthee eenvoudig door de losse kruidenthee in een theefilter te verzamelen (1 theelepel is genoeg) en 5-10 minuten te laten trekken. De thee is geschikt om dagelijks te drinken.

 
Soort thee:Kruidenthee
Oorsprong:Mengsel
Smaak:Natuurlijk
Gezoet:Geen
Productie:conventioneel
Bereiding:Losse thee in aromadichte verpakking

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Best sold with

    related-products-subtitle